Cum să faci un film (bun) în 12 zile

Fundația Civitas, casa de producție clujeană 23 Film și Projects Iceland oferă șansa tinerilor profesioniști  din sectorul industriilor culturale să-și dezvolte competențele în domeniul creativ și antreprenorial.

În luna aprilie a acestui an, ebsradio.ro anunța o serie de cursuri gratuite destinate tinerilor cu aspirații antreprenoriale în zona de industrii creative, prin proiectul „Transylvanian Moviepreneurs”, inițiativă acreditată de Ministerul Culturii.
Proiectul continuă cu următoarea etapă și astfel, din 1 iulie s-a dat startul înscrierilor pentru un bootcamp de film. Acesta va dura 12 zile și este destinat tinerilor absolvenți de teatru, film, regie, televiziune sau jurnalism, cu vârsta cuprinsă între 22 și 35 de ani.
Rareș Abraham, inițiator al proiectului, a explicat cum se va derula acest proiect. Astfel, pe perioada bootcampului, cursanții vor primi informații teoretice, dar mai ales le vor pune în practică, îndrumați fiind de traineri de top la nivel național și internațional.
Cei interesați pot accesa acest link pentru a se înscrie: https://transylvanian-moviepreneurs.ro/formular-de-inscriere-bootcamp-de-film/

Ascultă discuția dintre Angel Rusu si Rareș Abraham

Ne poți asculta și aici: