Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Cumpără o cană de fericire! Cu banii strânși se va construi o secție nouă la clinica „Dominic Stanca”

Clujenii pot cumpăra, în aceste zile, „o cană de fericire”.

Este vorba despre o inițiativă caritabilă organizată de Rotary, în cadrul căreia voluntarii vând, în scop nobil, căni cu băuturi calde, precum ceai, ciocolată caldă sau vin fiert.

Banii strânși în cadrul proiectului vor merge spre construirea unei noi secții de internări de zi, la Clinica de Obstetrică – Ginecologie „Dominic Stanca”.

„Noi ne-am organizat în acest an o căsuță unde îi așteptăm pe clujeni să vină să servească alături de noi o cană cu vin fiert sau ceai. Ei pot achiziționa această cană în schimbul unei donații minime recomandate. Cana este din ceramică și o pot duce cu ei acasă și astfel rămâne și o amintire a faptei bune pe care au făcut-o. În acest an strângem bani pentru a construi un salon pentru internările de zi la Stanca. Tot timpul încercăm să găsim o cauză pentru proiecte, care să aibă un impact cât mai mare asupra comunității, iar oamenii să înțeleagă că pot avea și ei un aport”, spune Gabriel Balog, coordonatorul proiectului.

Acțiunea are loc în perioada 4-8 decembrie, între orele 12.00 și 22.00, la centrul comercial Iulius Mall din cartierul Gheorgheni.

 

 

X
X
X