Daruri, colinde și mici atenții pentru pacienții din spitalele clujene. Nici medicii nu au fost uitați

Pacienții din trei spitale clujene au parte de activități inedite.

Cei de la Create.Act.Enjoy îi întâmpină pe aceștia cu daruri și momente artistice.

Acestea sunt mici gesturi prin care voluntarii vor să contribuie la starea de bine a celor internați în clinicile din oraș în perioada sărbătorilor.

„Sunt zile cu momente artistice itinerante, bazate pe pantomimă, plus un concert de colinde americane și românești. Toate persoanele pe care le întâlnim în spital, de la pacienți la aparținători sau medici, primesc un cadou de la noi, un cadou format din fructe, miere, un pahar pe care să îl poată folosi în spital, dar și o decorațiune de Crăciun. Ideea de a face încă o ediție a venit tocmai din dorința de a fi aproape de beneficiarii noștri și în altă perioadă anului, pentru că cu atât mai mult în perioada asta cei internați au tendința să se simtă mai singuri sau să le fie și mai tare dor de casă”, a declarat pentru EBS Radio actrița Diana Buluga.

Ediția de Crăciun a proiectului Terapie prin Artă se desfășoară la Spitalul Clinic de Recuperare, la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” și la Spitalul Clinic Municipal Clujana până miercuri.

 

Ioana Pîrlea

 

Sursa foto: Facebook/ Create.Act.Enjoy

 

Ne poți asculta și aici: