David Guetta își menține poziția de cel mai bun DJ din lume

David Guetta a reușit să se claseze încă o dată în fruntea celui mai popular top de DJ din lume: DJ Mag Top 100. Muzicianul francez și-a păstrat astfel locul I pe care l-a deținut anul trecut. Guetta se alătură acum unui grup arhicunoscut de artiști DJ olandezi – Martin Garrix, Tiësto și Armin van Buuren – care au câștigat votul DJ Mag Top 100 de cel puțin 3 trei până acum.

„Este minunat, sunt atât de fericit”, a declarat Guetta pentru DJ Mag. „Să reușești asta doar de două ori la rând e ceva nebunesc, dar acum este a treia oară. A fost un an incredibil de încărcat pentru mine, dar e întotdeauna plăcut când muncești din greu să simți că oamenii pot vedea lucrul ăsta.”

„Fac asta de atâția ani, de când mixam discuri funk în adolescență. Este uimitor să îți poți urmări pasiunea și sper doar – pentru că și eu am început de la nimic – că a fi numărul 1 după toți acești ani este o inspirație pentru copiii care sunt DJi de dormitor, așa cum eram eu. ”

Rezultatele Top 100 DJ au fost anunțate în direct pe scena Top 100 DJs Awards, prezentate de AMF, care a avut loc la AFAS Live din Amsterdam.

David Guetta a fost prezent pe scenă la Cluj Napoca, la trei ediții ale Untold Festival, inclusiv în 2021.

Conform DJ Mag, 1,3 milioane de oameni au votat în sondajul Top 100 de DJ din acest an, participare care îl transformă în cel mai mare sondaj muzical din lume.

 

Ne poți asculta și aici: