Delta Dunării, în top cinci cele mai „instagramabile” minuni naturale ale lumii

Frumoasa și sălbatica Deltă a Dunării apare în top cinci minuni naturale ale lumii într-un top făcut pe baza hashtag-urilor folosite de utilizitatorii Instagram.

O companie din domeniul energiei a analizat datele Instagram, pe baza hashtag-urilor obținute de fiecare destinație căutată de turiști.

Iar Delta Dunării este printre cele mai fotografiate și menționate creaţii naturale de pe această platformă, adunând aproape 1,7 milioane de hastag-uri, potrivit Mediafax.

Primele cinci cele mai „instagramabile” (din engleză – instagrammable, care merită să fie menționate pe platforma de socializare, n.red) minuni naturale ale lumii sunt Parcul Naţional Yosemite, Cascada Niagara, Marele Canion, Deşertul Sahara și Delta Dunării.

Pentru a determina ce destinaţii ar trebui incluse în studiu, compania a chestionat 2.230 de respondenţi şi le-a cerut să numească ce minune naturală doresc cel mai mult să viziteze în întreaga lume.

Primele 15 cele mai frecvente răspunsuri au fost apoi clasificate folosind numărul de etichetări pe platforma de socializare Instagram.

Cea mai pitorească minune naturală a fost Parcul Naţional Yosemite din SUA, cu aproximativ cinci milioane de hashtaguri pe Instagram, scrie Mediafax.

Celebra Cascadă Niagara din Canada este pe locul al doilea, cu puţin peste 4,6 milioane de hashtaguri.

Pe locul trei este o altă locaţie din SUA, Marele Canion, cu peste 4,1 milioane de hashtaguri.

Deşertul Sahara este al patrulea, cu peste 2,2 milioane de hashtag-uri pe Instagram.

Locul al cincilea este ocupat de Delta Dunării, care a adunat 1.638.573 de hashtaguri.

La distanţă mică, dar în afara top 5 se situează Insulele Galapagos din Ecuador.

 

Sursa foto: Wikipedia

 

Ne poți asculta și aici: