Destinații din Italia și Franța, disponibile din nou de pe Aeroportul Internațional Cluj

Zborurile către și dinspre alte cinci țări – Italia, Finlanda, Estonia, Irlanda şi teritoriul european al Franţei pot fi reluate, de marți, 23 iunie, de pe toate aeroporturile din România.

Acestea au fost adăugate pe lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină sau izolare, printr-o hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

În acest context, cursele către destinații din Franța și Italia se pot relua de pe Aeroportul Internațional din Cluj. Acestea sunt Paris – Beauvais și Lyon din Franța, respectiv Milano – Bergamo, Bologna, Roma – Ciampino, Bari și Veneția – Treviso din Italia.

Zborurile către Paris – Beauvais vor avea 6 frecvențe/săptămână, în zilele de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică, iar cele către Lyon 2 frecvențe/săptamână, în zilele de luni și vineri.

Cursele către Milano – Bergamo sunt programate cu 5 frecvențe/săptămână, în zilele zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică, iar spre Bologna cu 4 frecvențe/săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

De asemenea, zborurile spre Roma – Ciampino vor avea 3 frecvențe/săptămână, în zilele de miercuri, vineri și duminică, spre Bari – 2 frecvențe/săptămână, în zilele de miercuri și duminică, iar spre Veneția – Treviso un număr de 2 frecvențe/săptămână, în zilele de luni și vineri.

Pasagerii trebuie să se prezinte la aeroport cu 3 ore înainte de zborul programat, conform protocoalelor în vigoare pentru limitarea răspândirii COVID-19.

 

Ne poți asculta și aici: