Drumul CFR Cluj în Champions League s-a oprit la Praga

CFR Cluj a fost învinsă de Slavia Praga și va evolua în grupele Europa League.

Feroviarii nu au reușit să se califice în grupele celei mai importante competiții inter-clubuluri de pe continent, Liga Campionilor, după ce au fost învinși, și aseară, de Slavia Praga, cu scorul de 1-0.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Jan Boril, în minutul 66.

CFR Cluj își va afla vineri adversarele din Europa League.

Antrenorul Dan Petrescu a declarat că obiectivul echipei va fi accederea în fazele superioare ale competiției.

„Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, foarte puternice, care nu a pierdut niciun meci în acest sezon, o echipă cu putere maximă în atac, agresivitate. Per total avem niște regrete. Dacă meciul tur se trmina 0-0 sau măcar 1-1 ar fi jucat și ei cu mai multă frică și șansele erau egale. Portarul a fost eroul Slaviei. Îmi pare rău pentru băieți, această echipă merita din plin să fie în grupele Ligii Campionilor. Era șansa vieții pentru ei, nu se știe când mai poți să joci în Liga Campionilor. Eu cred în acest grup de jucători, eu de asta m-am întors, ar fi meritat 100% să joace în grupele Ligii Campionilor, dar trebuie să fim mândri că jucăm în grupele Europa League pentru că acesta era obiectivul inițial”, a declarat Dan Petrecu, potrivit Mediafax.

Dan Petrescu a fost, totuși, fericit de evoluția echipei sale și se gândește la următorul pas.

„Vrem clar calificarea, cel puțin, în primăvara europeană. Am arătat foarte bine. Eu am mare încredere că ne calificăm. Avem șanse mari să mergem în primăvară, acesta este obiectivul nostru și cred că putem să îl atingem”, a mai spus antrenorul CFR Cluj.

 

Sursa foto: Facebook/CFR Cluj

Ne poți asculta și aici: