Durerile de spate, o problemă serioasă de sănătate. Fizioterapia modernă și kinetoterapia o rezolvă

Durerile de spate sunt tot mai frecvente în ultima perioadă. Specialiștii spun că stilul de viață, sedentarismul, dar mai ales poziția incorectă contribuie la apariția unor afecțiuni ale coloanei vertebrale. Kinetoterapie este una dintre soluțiile pentru ca aceste dureri să nu apară. Dacă totuși acestea ne dau viața peste cap, soluția este tot în recuperarea medicală.

Gabriela Buruian a stat de vorbă cu Alexandra Pielmuși, fizioterapeut care ne explică care sunt principalele cauze ale durerilor de spate și ce putem face pentru a le preveni, dar și cum fizioterapia cu aparatura de ultimă generație rezolvă problemele pacientilor care au afecțiuni în zona coloanei și suferă de dureri de spate.

 

Alexandra Pielmuși este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, specializarea Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. Este certificată pentru manipulare fascială/miofascială FASCIQ (IASTM, Cupping, Flossing, Foam Roller), bandajare neuromusculară, neuroreabilitare pediatrică, recuperare pediatrică și a sănătății pelvine, gimnastică în perioada prenatală și postnatală, MSTR – McLoughlin Scar Tissue Release.


Pe Alexandra Pielmuși o puteți găsi la Centrul Mind and Body Together de pe strada Ioan Budai Deleanu 2 A, din Cluj-Napoca. În centru se oferă servicii de kinetoterapie și fizioterapie pentru adulți, terapie Vojta, hidroterapie și recuperare medicală pentru bebeluși și copii. Tot aici găsiți singurul floating room premium din Cluj, dar și o salină.

Pentru programari și detalii intrați AICI.

Ne poți asculta și aici: