Echipamente medicale noi la Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj

Echipamente medicale noi la Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca. Unitate sanitară subordonată Ministerului Sănătății va beneficia de cele șase echipamente în perioada următoare.

Valoarea acestor dotări este de 199.623 de lei. Banii special alocați în acest scop de către forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției, au fost utilizați pentru a cumpăra un aparat de sterilizare autoclav și cinci echipamente de protecție radiologică.

„Investițiile noastre în sănătate continuă, inclusiv în spitale care nu se află sub autoritatea forului administrativ județean. Scopul alocărilor financiare constante este acela de a contribui la creșterea calității actului medical. E extrem de important ca unitățile spitalicești să dispună de infrastructura și dotările necesare, astfel încât examinările și intervențiile să poată fi realizate în condiții de maximă siguranță.”, a declarat Alin tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Cele șase echipamente vor fi utilizate în Compartimentul de sterilizare și Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală.

Ne poți asculta și aici: