Elton John anunță un nou album. Colecția conține colaborări cu Miley Cyrus, Dua Lipa sau Stevie Wonder

„The Lockdown Sessions” este al 32-lea album din cariera lui sir Elton John și conține cântece înregistrate în ultimele 18 luni. Albumul urmează să fie lansat oficial pe 22 octombrie.

Colecția este una foarte diversă, conține 16 piese, dintre care 10 sunt noi. Elton John colaborează cu artiști din toate genurile inclusiv Miley Cyrus, Gorillaz, Young Thug, Andrew Watt, Brandi Carlile, Yo-Yo Ma, Stevie Wonder și alții.

Ideea albumului i-a venit, spune Elton John, după ce a fost obligat să întrerupă turneul său „Farewell Yellow Brick Road” din cauza pandemiei de coronavirus.

„Ultimul lucru pe care mă așteptam să îl fac în timpul lockdown-ului a fost să fac un album”, a spus muzicianul într-un comunicat. „Unele sesiuni de înregistrare trebuiau făcute de la distanță, prin Zoom, lucru pe care nu l-am mai făcut până acum”, a spus Elton John. „Dar toate piesele la care am lucrat au fost cu adevărat interesante și diverse, care m-au scos din zona mea de confort ți m-au dus pe un teritoriu complet nou. ”

Albumul prezintă și colaborarea lansată recent de John cu Dua Lipa, „Cold Heart”.

 

 

Ne poți asculta și aici: