Emoții pentru CFR Cluj înainte de primul meci din noul sezon competițional

CFR Cluj debutează, miercuri, în noul sezon competițional cu meciul din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, cu Floriana FC. Partida se dispută în Malta, țară inclusă, luni seară, de autoritățile române, în lista statelor din zona galbenă, adică a celor cu risc epidemiologic ridicat.

„Feroviarii” au primit o derogare de ultim moment din partea oficialităților de la București pentru a zbura spre Malta. Altfel, echipa campioană risca să piardă la „masa verde” meciul cu Floriana FC și implicit calificarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Asta pentru că duelurile din primele trei tururi preliminare se dispută într-o singură manșă.

Partida dintre Floriana FC și CFR Cluj va avea loc miercuri, de la ora 22:00.

CFR Cluj are încă probleme de efectiv din cauza noului coronavirus

Pentru partida cu Floriana FC, campioana României nu se va putea baza pe patru jucători care au fost testați pozitiv pentru COVID-19: Damjan Djokovic, Adrian Păun, Grzegorz Sandomierski și Sebastian Mailat. Pe lista indisponibililor se mai află Mihai Bordeianu, care este suspendat pentru meciul din Malta.

Dacă va trece de Floriana, CFR Cluj va juca în turul doi preliminar al Ligii Campionilor cu Dinamo Zagreb. Confruntarea va avea loc tot într-o singură manșă, în Gruia. Până atunci, echipa antrenată de Dan Petrescu va debuta și în noul sezon al Ligii I de fotbal. Clujenii vor evolua duminică, în deplasare, cu Academica Clinceni.

 

Ne poți asculta și aici: