„Finala” campionatului se joacă la Craiova. CFR Cluj trebuie să câștige pentru a fi din nou campioană

Universitatea Craiova și CFR Cluj se întâlnesc, diseară, în Bănie, în meciul decisiv pentru titlu în Liga I.

Cele două echipe sunt despărțite de numai două puncte. „Feroviarii” au nevoie de o victorie pentru a fi siguri că vor fi campioni pentru al treilea sezon consecutiv. Și oltenii câștigă titlul în cazul unui eventual succes. La această oră nu se știe ce se întâmplă dacă meciul se termină la egalitate, deoarece Universitatea Craiova ar mai avea de disputat o partidă restantă, cu Astra Giurgiu.

Federația Română de Fotbal urmează să ia o decizie în acest sens în cursul zilei. Confruntarea dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj se dispută de la ora 20:30.

UPDATEComitetul Executiv al Federaţia Română de Fotbal a decis, luni, că întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunțarea reprezentantelor fiecărei țări în cupele europene, reprezentanta României în Liga Campionilor va fi stabilită în urma unui meci decisiv.

„Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câștigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Ne poți asculta și aici: