FOTO | A început a doua etapă de imunizarea și la Dej. În această fază a fost deschis un punct de vaccinare din cele 4

Primul centru de vaccinare deschis la Dej a primit astăzi primele persoane care s-au înscris pentru imunizarea împotriva Covid-19.

Centrul se află pe strada Regina Maria nr. 26, iar imunizarea a început în această dimineață într-un singur punct de vaccinare din cele patru de care dispune.

Centrul este amenajat cu respectarea circuitelor, respectiv punct de recepție, registratură, triaj, punctele de vaccinare și sala post vaccinare. Activitatea este gestionată de medici, asistenți medicali, registratori și personal auxiliar, atât de la cabinetele de medicină de familie, cât și din cadrul Primăriei Municipiului Dej.

Printre primele persoane vaccinate astăzi la Dej s-a aflat și primarul Morar Costan, care a spus că pentru el imunizarea reprezintă speranța de a ne relua viața de dinainte de pandemie.

„Am așteptat acest moment și am luat fără ezitare decizia, pentru că vaccinându-mă mă protejez pe mine, familia mea, cei apropiați, comunitatea dejeană și consider că este o speranță pentru a ne relua cu toții viața pe care am avut-o odinioară, înainte de această pandemie”, a spus Morar Costan.

Centrul funcționează zilnic între orele 08.00 – 20.00.

La Dej va mai fi deschis un centru de vaccinare, la Școala Gimnazială nr. 5, de pe strada Fragilor nr. 6.

 

Sursa foto: Facebook/Morar Costan

 

Ne poți asculta și aici: