FOTO | Aproape 700.000 de lei, strânși în doar două săptămâni de #Un Singur Cluj

Membrii inițiativei #Un Singur Cluj continuă să se implice activ în lupta cu noul coronavirus, alături de cei din linia întâi. 

În ultimele zile, aceștia au ajutat la construirea unor spații de triaj în cadrul Spitalului Municipal Cluj-Napoca, al Centrului SMURD Colina și al Detașamentului de Pompieri Dej. Astfel de construcții au mai fost amenajate la Clinicile de Neurologie și Radiologie ale Spitalul Județean, precum și la Institutul Oncologic.

Mai mult, în numai două săptămâni, prin inițiativa #Un Singur Cluj au fost strânși aproape 700.000 de lei, au fost achiziționate 50.000 de măști (chirurgicale și FFP2), 6.600 de viziere și alte echipamente pentru personalul medical, au fost închiriate camere de hotel pentru 53 de cadre sanitare care lucrează în spitalele clujene și au fost asigurate mâncare, ceaiuri și cafele pentru toți cei implicați direct în acțiunile de tratare și de limitare a răspândirii coronavirusului.

unsingurcluj.ro este platforma online pentru sincronizarea eforturilor județului în lupta cu coronavirusul. Peste 50 de asociații și fundații din Cluj-Napoca, s-au unit într-o singură structură, în parteneriat cu Prefectura, Consiliul Județean și Primăria orașului. Și clujenii pot ajuta prin donații.

 

Sursa foto: https://www.facebook.com/unsingurcluj/

 

Ne poți asculta și aici: