FOTO | Încep lucrările la Parcul Între Lacuri. Investiția se ridică la 7,84 de milioane de lei

A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor la Parcul Între Lacuri. Acesta va fi amenajat pe strada Nirajului F.N. și va avea o suprafață de avea 9.450 de metri pătrați.

Potrivit primarului Emil Boc, parcul va fi amenajat pe un teren neutilizat din centrul unui ansamblu de locuințe colective, unde este prea puțin spațiu verde pentru cei 9.000 de locuitori din zonă. Noul parc va deveni astfel o zonă de recreere, cu dotări accesibile publicului de toate vârstele. Termenul de execuție a lucrărilor este de 10 luni.

Parcul Între Lacuri va avea patru zone, respectiv cea de recreere, o zonă multifuncțională destinată activităților sportive, una de joacă pentru copii și o zonă verde de relaxare și jocuri, inclusiv picnic.

Parcul va avea alei pietonale, piste pentru bicicliști, trotuare și mobilier urban. Spațiile verzi vor acoperi o suprafață de 5.957 de metri pătrați și pavilion în zona terenului de sport.

Parcul va o fântână arteziană pavimentală cu jeturi de apă, va fi iluminat cu tehnologie LED, stație de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice, panou electronic informativ, toaletă automate și parcare.

Sursa foto: Broșură concept de amenajare zonă de recreere pentru clujeni în cartierul Între Lacuri, realizată de SC Planwerk SRL

 

Ne poți asculta și aici: