FOTO | Îndrăgita piață de flori de pe Strada Potaissa se deschide online

Piața de flori de pe strada Potaissa, evenimenent în cadrul căruia micii producători își vindeau plantele în Cluj-Napoca, se mută în acest an online.

Închiderea târgurilor, a expozițiilor și a evenimentelor dedicate sectorului de plante și flori a avut urmări serioase și asupra micilor producători din Cluj-Napoca și împrejurimi, mulți dintre aceștia asigurându-și surse de venit constante de pe urma participării la astfel de evenimente.

Asociația Daisler, care organizează Piața de flori altfel, vine în ajutorul acestora prin lansarea magazinului virtual stradapotaissa.com.

„Strada Potaissa e întruchiparea unei comunități care crește. Oameni de peste tot, din domenii variate, vin an de an să contribuie la transformarea unei străzi pe care o iubesc cu gândul la tot ce ar putea ea să reprezinte. Așa că atunci când parte din cei care ne ajută au de suferit, încercăm să le întoarcem ajutorul așa cum știm și putem”, spune Andi Daiszler, președintele Asociației Daisler.

Printre produsele pe care le puteți găsi pe stradapotaissa.com se numără lavandă la ghiveci, plante agățătoare și curgătoare, aromatice și plante și aranjamente decorative.

Printre cele mai solicitate plante la achiziție se numără deja lavanda la ghiveci, dar și plantele agățătoare și jardiniera cu plante aromatice.

Platforma este destinată doar clienților din Cluj-Napoca și comunele limitrofe, iar comenzile vor fi livrate prin intermediul companiilor locale de taximetrie. Taximetriștii, care în această perioadă duc o lipsă acută de comenzi, vor fi astfel ajutați, la rândul lor.

Piața de flori de pe Strada Potaissa a fost lansată în Cluj-Napoca în 2017.

 

FOTO: Marius Mariș/ Komiti Media

 

Ne poți asculta și aici: