FOTO | ISU Cluj a primit 10 cutii frigorifice de la „bărboșii” inimoși, pentru a transporta în siguranță vaccinul anti-Covid

La Cluj sunt în pregătire următoarele etape de vaccinare împotriva Covid-19. Pentru a veni în ajutorul celor care transportă dozele de vaccin, cei de la Beard Brothers au cumpărat și au donat Inspectoratului pentru Situații de Urgență 10 cutii frigorifice.

Având în vedere că numărul persoanelor care vor fi imunizate în etapele următoare ale campaniei de vaccinare împotriva Covid-19 va crește, se va mări și numărul dozelor care vor trebui să fie transportate în județ.

Aici au intervenit cei de la Asociația Beard Brothers, care au dorit să îi ajute pe cei de la ISU Cluj și MApN să asigure un proces de distribuție mai rapid și mai sigur spre centrele de vaccinare.

„Bărboșii” au donat 10 cutii frigorifice transportabile, care vor suplimenta numărul celor utilizate deja de cei de la ISU. Aceste frigidere păstrează temperatura optimă pentru transportul vaccinurilor anti Covid-19. Valoarea achiziției este de 20.799 de lei.

Transportul dozelor de vaccin de la Centrul regional de distribuție către centrele de vaccinare operaționalizate în județul Cluj se realizează de către echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Ministerului Apărării Naționale.

 

Ne poți asculta și aici: