FOTO | Micobuzele de transport ale ISU Cluj au fost securizate cu ajutorul unui voluntar

A fost nevoie doar de o întrebare. Microbuzele ISU, care transportă persoanele reîntoarse din zonele cu risc ridicat de transmitere a noului tip de coronavirus sunt acum mai sigure.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, care căuta o soluție pentru a separa compartimentul șoferului din microbuzele care transportă persoanele reîntoarse din zonele cu risc ridicat de transmitere a Covid-19 au fost ajutați de un voluntar al CERT Transilvania.

„Noi am întrebat echipa CERT Transilvania dacă ne pot sprijini în acest sens, iar răspunsul a venit pe loc: ‘Vă ajutăm numaidecât, facem măsurătorile, căutăm materialele și le realizăm cât mai urgent’, au spus reprezentanții ISU Cluj.

Mihai, unul dintre voluntarii CERT Transilvania, este cel care a realizat separatoarele pentru cele trei microbuze ale ISU. Acestea au fost făcute în atelierul său, înainte de sărbători.

Acum, toate transporturile realizate cu cele trei microbuze ale ISU sunt mai sigure, atât pentru pasageri, cât și pentru șoferul care îi transportă. Mai mult, a fost simplificat și circuitul pentru decontaminarea și dezinfecția microbuzelor și a persoanlului care realizează aceste transporturi.

 

Sursa foto: ISU Cluj

 

Ne poți asculta și aici: