Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

FOTO | Moș Crăciun vine în această iarnă și cu trenul

Sute de copii, însoțiți de părinți ori cadre didactice, călătoresc zilnic între Cluj și Huedin cu trenul Moșului.

Timp de mai bine de două ore, micii pasageri călătoresc în vagoane decorate special de sărbători, în sunet de colinde și alte cântece de iarnă.

Atât călătoria cu trenul, care este pentru cei mai mulți dintre ei o premieră, cât și înmânarea scrisorilor către Moș Crăciun sunt la fel de interesante pentru cei mici:

 

Părinții profită și ei de această călătorie, pentru a petrece timp cu copiii:

 

Și pentru Moș Crăciun interacțiunea cu copiii este specială. Rareș Păcurar este unul dintre cei care au îmbracat haina simpaticului personaj.

„Dacă simți că poți să fii Moș Crăciun, nu este greu. Copiii, energia lor și bucuria lor, dar și copiii din noi – ăsta e cel mai frumos lucru din lumea asta. Pe Moș Crăciun îl caracterizează simplitatea și sinceritatea. El nu vrea să fie văzut ca și un Spiderman sau Batman, el este o singură dată pe an și cu tot sufletul aduce cadouri la copii”, a spus Rareș Păcurar.

Trenul lui Moș Crăciun circulă zilnic, până în 22 decembrie. Sunt două curse pe zi, de luni până vineri, și câte una în zilele de weekend. Inițiativa aparține unei companii private, iar până acum au fost făcute peste 5.000 de rezervări.

 

Ovidiu Cornea

 

X
X
X