FOTO | Sport în scop cartabil. Zeci de bilete de autobuz, câștigate de elevi și sportivi în stația smart, au fost donate

Copiii de la două școli din oraș au câștigat zeci de bilete de autobuz în prima stație sportivă smart din Cluj-Napoca și le-au donat unor persoane aflate în dificultate.

Și baschetbaliștii de la U-BT și-au făcut antrenamentul astăzi în același loc, tot într-un scop nobil.

Toate biletele câștigate de copiii de la Transylvania College și Școala Gimnazială Internațională „Spectrum”, dar și de sportivi vor fi donate unor cauze nobile, adică pacienților și aparținătorilor de la Institutul Oncologic, respectiv Serviciului de Ajutor Maltez și Asociației Autism Transilvania.

Fiecare tichet de autobuz este eliberat după 20 de genuflexiuni.

„Suntem foarte bucuroși pentru că o parte dintre cei care au ales să vină și să facă un pic de mișcare în stația noastră au ales să doneze mai departe biletele pe care le câștigă către acele persoane care nu au posibilitatea de a face sport, nu îi lasă sănătatea”, spune Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

5.000 de „bilete de sănătate” au fost câștigate de clujenii care au făcut în total 100.000 de genuflexiuni în cele zece zile de când a fost deschisă stația smart din Cluj-Napoca.

Asta înseamnă un total de 80.000 de calorii arse și 10.000 de minute de mișcare.

 

Ne poți asculta și aici: