FOTO | Vă e dor de munte? Imagini superbe din Parcul Național Domogled și Ocolul Silvic Crucea, cu iarna care pare că se lasă încă așteptată

Luna decembrie nu a fost prea generosă până acum, dacă e să vorbim de zăpadă. Totuși, natura nu va înceta niciodată să ne uimească și să ne umple sufletele și privirile de încântare.

Regia Naționala a Pădurilor – Romsilva ne face o bucurie cu instantaneele surprinse de angajații din Parcul Național Domogled-Valea Cernei, situat în sud-vestul României.

Parcul Național Domogled-Valea Cernei adăpostește peste 9.732 de hectare de păduri care sunt incluse în patrimoniul mondial natural al UNESCO și peste 10% din pădurile valoroase incluse de organizația mondială la nivelul Europei,arată specialiștii Romsilva.

Parcul are o suprafață de peste 60.000 de hectare în județele Caraș – Severin, Mehedinți și Gorj și se întinde peste bazinul Cernei și munții Godeanu, Cernei, Vâlcanului și Mehedinți.

Și cei care monitorizează Ocolul Silvic Crucea din cadrul Direcției Silvice Suceava au realizat mai multe fotografii de la începutul lunii decembrie până acum.

Direcția Silvică Suceava administrează, prin intermediul celor 24 de ocoale silvice, peste 340.500 de hectare de păduri, din care peste 272.400 sunt de stat.

 

Sursa foto: Facebook/Romsilva

 

 

Ne poți asculta și aici: