AUDIO | Grasu XXL, la EBS Radio: Cred că la bătrânețe mă mut la Cluj

Rapperul Grasu XXL concertează astăzi la Cluj, împreună cu Guess Who. El a vorbit la EBS Radio despre cel mai recent album, dar a mărturisit că la bătrânețe i-ar plăcea să se mute la Cluj.

Grasu XXL a vorbit în emisiunea „Tibi or not to be” de la EBS Radio despre albumul „În labirint”, scos împreună cu Guess Who, și lansat astăzi la Cluj printr-un concert în Euphoria Music Hall. „Piesa <Șoareci în labirint> cred că a ieșit printre primele, a doua dacă nu mă înșel, și ni s-a părut foarte mișto ideea asta de labirint, de oraș privit ca un labirint, poate, dacă extrapolezi, poate să fie și viața un labirint, și ne-am gândit că ar fi mișto să se numească <În labirint> albumul”, a spus rapperul.

El a vorbit și despre Cluj, oraș în care spune că i-ar plăcea să se retragă la bătrânețe. „Noi iubim Clujul foarte, foarte mult. Pentru noi e un oraș foarte special și de fiecare dată când venim la Cluj simțim o dragoste și un vibe atât de mișto. La Cluj e ceva special, eu am făcut și un album live acolo, chiar în Euphoria și am înregistrat un album live la un concert acolo. De fiecare dată când vin la Untold e foarte mișto și orașul în sine are un vibe extraordinar, nu știu ce se înâmplă la voi, acolo, dar se întâmplă bine. Cred că la bătrânețe eu vin spre voi, acolo, să știți”, a mai spus Grasu XXL.

Sursa foto: Facebook/Grasu XXL

Ascultă integral interviul cu Grasu XXL difuzat la EBS Radio:

 

 

Ne poți asculta și aici: