Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Încă o lună de disconfort pentru șoferii care tranzitează DN1 prin Florești

Traficul rutier va fi perturbat încă aproximativ o lună în Florești, pe DN 1, una dintre cele mai aglomerate artere din țară.

Cea mai mare parte a vechiului asfalt a fost decopertată, urmând să fie turnat un nou strat asfaltic, iar marcajele rutiere să fie refăcute.

Termenul de finalizare a lucrărilor, care au demarat lunea trecută, este de cinci săptămâni, au declarat pentru EBS Radio reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj.

Potrivit acestora, se intervine pe o distanță de 5 kilometri, de la ieșirea din Florești spre Gilău. Lucrările se desfășoară între orele 20.00 și 6.00 dimineața, interval în care se circulă alternativ.

Este foarte important ca șoferii să respecte restricțiile impuse și indicatoarele temporare montate în această perioadă.

„Nu este normal să circulăm cu o viteză de 50 de kilometri pe oră pentru că așa avem indicator la intrarea în localitate. Atunci când se execută lucrări trebuie să fim atenți și la semnele celelalte care indică pe porțiunea de lucrări care este limita de viteză și care poate fi coborâtă la 30 sau 20 de kilometri pe oră sau poate chiar mai jos. Sperăm că prin efectuarea lucrărilor pe timpul nopții, când traficul este la valori mai reduse să nu avem nici incidente și nici să nu existe blocaje în traficul rutier”, a declarat pentru EBS Radio purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, Traian Morar.

Polițiștii clujeni îi îndeamnă pe șoferi ca, pe lângă semnalizările provizorii, să respecte și celelalte recomandări din trafic ale angajaților Direcției de Drumuri.

 

Ovidiu Cornea

X
X
X