Interviurile EBS | Bogdan Bob Rădulescu: „Televiziunea nu mai este a celor care o oferă”

Actorul clujean Bogdan Bob Rădulescu a povestit la EBS Radio despre cum vede viitorul producțiilor media, dar ne-a mărturisit și cum reușește să fie printre puținii oameni cărora le place ziua de luni. 

Bogdan Bob Rădulescu a revenit în studioul EBS Radio și a vorbit, printre altele, de noul sitcom în care urmează să apară, despre ziua de luni și luna decembrie, luna în care oamenii își aduc aminte că pot să fie mai buni.

Bogdan Bob Rădulescu spune că viitorul producțiilor media este online. Asta pentru că nu doar tinerii, ci și copiii folosesc canalele de streaming video.

„Televiziunea nu e a celor care o oferă. ‘Vă dau eu vineri, că vineri vreau eu să vă dau emisunea’. Vine tineretul și își ia libertatea să vizioneze când vor ei…Editorul nostru ne zicea și nouă de multă vreme: copii, viitorul e al online-ului”, spune actorul clujean.

El adoră ziua de luni. Și, poate, nu multă lume e în stare să spună acest lucru. Dar de ce îi place?

„Cred că fiecare dintre noi cei care suntem pe rețele de socializare, inevitabil lunea ai cinci, șase, șapte post-uri din alea cu oameni care mai au un pic și îs agățați în ștreang: ‘Oh My God, iar e luni’. Păi eu aștept ziua de luni. Și o să zică lumea: ‘ce vorbește Bob aiurea?’. Aștept ziua de luni, pentru că e zi de filmare. Ani de zile lunea ne-am ținut-o ca zi de filmare…e una dintre cele mai faine zile posibile. Luați-vă un job astfel încât lunea să ziceți: YES”, a mai spus Bogdan Bob Rădulescu.

 

Urmăriți interviul integral pe care actorul Bogdan Bob Rădulescu i l-a acordat lui Angel Rusu.

 

Ne poți asculta și aici: