Interviurile EBS | Dorinel Munteanu: „Cel mai frumos este când te apreciază oamenii în țara ta”

Dorinel Muteanu, recordmanul fotbalului românesc, a vorbit la EBS Radio despre întreaga sa carieră, dar a și dezvăluit, în premieră, că se va muta la Cluj.

Dorinel Munteanu, alături de Tudor Runcanu în studioul EBS Radio. Foto: Cristi Popescu

 

Dorinel Muteanu este un sportiv cu o carieră prodigioasă atât la echipele de club pe unde a trecut, cât și la echipa națională. Activitatea sa de antrenor cuprinde și apariții pe băncile tehnice ale echipelor clujene Universitatea și CFR.

La EBS Radio, Dorinel Munteanu a dezvăluit că se simte foarte bine la Cluj și că intenționează să se stabilească aici împreună cu soția sa.

Dar fotbalistul a rememorat și secvențe din întreaga sa carieră sportivă și a spus, sincer, că este mândru de ceea ce a realizat ca sportiv.

„Eu cred că prin evoluțiile mele la echipa națională și prin randamentul meu pot să mă consider mândru sau mulțumit că am făcut ceva pentru fotbalul românesc…Sigur, echipa națională și mie mi-a dat foarte mult, am fost cunoscut peste tot, am fost apreciat, dar cel mai frumos este când te apreciază oamenii în țara ta”, a spus Dorinel Munteanu.

Ca orice fost mare sportiv, Dorinel Munteanu nu a renunțat nici acum la rutină. Pentru el, odinha a fost și este foarte importantă.

„Spre surprinderea multor persoane, eu am rămas cu acest ritm – eu dacă la prânz nu dorm puțin, nu sunt același om. Așa făceam și în perioada în care eram jucător, trebuia să mă odihnesc între antrenamente, era necesar la efortul pe care-l făceam. Dar revenind la selecțiile la echipa națională, cred că ăsta a fost un atuu pentru mine, foarte important, fiindcă eu nu am fost accidentat. Eu nu știu dacă am lipsit 4-5 meciuri din 134”, a mai spus Dorinel Munteanu la EBS Radio.

Urmăriți aici interviul pe care Dorinel Munteanu i l-a acordat lui Tudor Runcanu

 

 

 

 

 

 

Ne poți asculta și aici: