Interviurile EBS | Doru Șupeală: „Tehnologia aduce schimbări atât de rapide, încât sistemul de învățământ nu mai e capabil să se adapteze”

Doru Șupeală, specialist în branding și strategie de business, a vorbit la EBS Radio despre școala pe care a fondat-o și cum să-ți construiești un plan pentru viitor.

Marketer, strategist, managing partner la SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, Doru Șupeală a fost în studioul EBS Radio unde a vorbit și despre responsabilitate socială.

„Îi sfătuiesc pe antreprenori și pe manageri: căutați ideile legate de responsabilitatea socială chiar la oamenii voștri. Și avem în Cluj exemple pe care le dau. Țineți minte că există Walking Month…Anul ăsta au strâns 90.000 de euro, au cumpărat o ambulanță socială. Ăsta este un proiect pornit din interiorul unei organizații, care a pornit dintr-o problemă. Oamenii aveau foarte puține locuri de parcare și foarte multe mașni și au constatat la un moment dat că se cam bat pe locurile de parcare. Și au zis ok: să mărim parcarea nu o să putem, să renunțăm la mașini putem. Așa că să facem o competiție internă – care circulă mai mult pe jos….Ulterior a devenit un fenomen al întregii comunități. Asta este CSR (Corporate social responsibility, n. red.) făcut autentic, pornit de la rădăcină, de la oamenii organizațiilor”, a spus Doru Șupeală.

Acesta a mai spus că tinerii trebuie crescuți de mici pentru viitor. Și este important ca specialiștii să îi instruiască pentru că școala, și asta nu doar în România, nu mai poate ține pasul cu schimbările pe care le aduce tehnologia.

Urmăriți interviul integral pe care Doru Șupeală i l-a acordat lui Angel Rusu.