Interviurile EBS | Gabriel Mureșan, „tunarul” din Gruia

Gabriel Mureșan a fost, vreme de aproape șapte ani, unul dintre cei mai iubiți și mai constanți fotbaliști ai echipei CFR Cluj.

Descoperit de Ioan Ovidiu Sabău, Mureșan a trăit la Cluj cea mai bună perioadă a echipei feroviare, fiind martorul marilor succese europene începute pe Olimpico, printr-o victorie de poveste cu AS Roma în 2008. Posesor al unui șut extraordinar, fotbalistul a adunat și zece apariții în tricoul echipei naționale, fiind în meciul împotriva Paraguayului chiar căpitanul primei reprezentative.

A jucat și în străinatate, un sezon, la echipa rusă Tom Tomsk, iar cu ultima echipă unde a fost legitimat, ASA Târgu Mureș, a pierdut titlul de campioană în ultimul meci al sezonului, în 2015. Retras din activitatea de performanță de doi ani, Gabriel Mureșan a devenit antreprenor în agricultură, deținând mai multe terenuri lângă Sighișoara natală, unde cultivă cu succes cereale, legume și fructe.

La interviurile EBS, Gabi Mureşan a rememorat cele mai interesante momente ale carierei sale şi a comentat starea fotbalului actual. O reîntoarcere în fenomenul sportiv este oricând posibilă poate din postura de antrenor, poate din cea a unui conducător de şcoală de fotbal.

 

Ascultați, mai jos, interviul pe care Gabriel Mureșan i l-a acordat lui Tudor Runcanu:

 

 

 

 

Ne poți asculta și aici: