Interviurile EBS | Mircea Bravo: „Cei care se vor gândi să ofere ceva comunității vor supraviețui pe termen lung în online”

Mircea Bravo a povestit la EBS Radio despre începuturile lui ca vlogger și despre provocările pe care le are în calitate de creator de conținut vizual.

Mircea Popa, cunoscut ca Mircea Bravo, este dedicat exclusiv lumii digitale, mai exact Youtube-ului. Acum se prezintă ca fiind creator de conținut.

„Eu creez un conținut pentru oameni, un conținut generalist, pentru toate categoriile de vârstă, de la cei de 10 ani până la cei de 80 de ani.”

Mircea Bravo ne-a vorbit cu dezinvoltură și despre perseverența pe care un creator de conținut trebuie s-o aibă în online.

„Suntem o echipă, niște oameni care ne punem la masă, creăm un clip, îl postăm și avem, să spunem, 10.000 de reacții. Peste 5.000 ne înjură, 5.000 ne apreciază, dar faptul că noi facem constant trei clipuri pe săptămână ne ajută foarte mult, pentru că automat intrăm într-un fel de flow. Suntem ca un fotbalist care joacă trei meciuri pe săptămână spre deosebire de unul care joacă doar două pe an”, spune Mircea Bravo.

Deși curtat de televiziuni, Mircea Bravo a rămas fidel zonei din online pe care o consideră expresia libertății ultime.

„Prin 2015 am primit ofertă să mă duc la TV dar am simțit, cumva, o oarecare incompatibilitate cu acel mod de a lucra. Eu vin dintr-un mediu de unde îmi pot alege oamenii cu care lucrez, iar treaba asta îți dă o libertate foarte mare. Pentru mine e foarte importantă chestia asta. Fără a face compromisuri”, a mai spus Mircea Bravo.

Aflați mai multe amănunte despre viața internaută a unuia dintre cei mai titrați entertaineri români din social-media. Urmăriți interviul integral pe care Mircea Bravo i l-a acordat lui Sabin Dăniță.

 

Ne poți asculta și aici: