Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Interviurile EBS | Mirela Retegan: „Dacă ți-ai asumat să crești un copil, atunci rămâi de partea lui toată viața”

Mirela Retegan, fondatoarea Gașca Zurli, a vorbit la EBS Radio despre provocările ei ca părinte și antreprenor.

Mirela Retegan și fetița Zurli în studioul EBS Radio. Foto: Cristi Popescu

 

 

Nu există copil sau părinte care să nu fi auzit de Gașca Zurli. E un fenomen care a cucerit România, dar a ajuns și dincolo de granițele ei. Cei mai mulți o cunosc ca „tanti prezentatoarea”, pe cea care stă în spatele proiectului – Mirela Retegan.

La EBS Radio, Mirela Retegan a vorbit despre spectacole, dar și despre faptul că astăzi oamenii au toate mijloacele pentru a deveni părinți buni pentru copiii lor. Dar ce trebuie să facă părinții în primul rând?

„Să-și iubească necondiționat copiii. Asta ar trebui să fie misiunea oricărui părinte care crește copii. Indiferent că îi crește în pântec sau în inimă. Dacă ți-ai asumat să crești un copil, atunci rămâi de partea lui toată viața. Chiar dacă asta înseamnă să te duci la pușcărie să-i duci chiftele pentru că a făcut cea mai mare greșeală din viața lui, chiar dacă asta înseamnă să-ți oprești tot ce e de făcut și să stai pe un pat de spital pentru că are nevoie de tine, chiar dacă asta înseamnă să fii de acord să se mărite, să se însoare, să aleagă școala cu care tu nu ești de acord.”, a spus Mirela Retegan

Mirela Retegan a vorbit și despre cât de importanți sunt oamenii din jurul tău, dar și despre faptul că dacă dai energie primești bucurie.

„Dacă tu îți păstrezi energia pentru ceva important și pentru ceva bun și pozitiv, energia aia se dublează, se triplează, pentru că se întoarce înapoi. Tu dai energie și primești bucurie și nu ai cum să ieși pe minus. Noi spunem în Gașca Zurli că la noi la spectacole copiii fac gălăgie de bucurie. Dacă în jurul tău e energie de nervi, de stres, de supărare, n-ai cum să-ți păstrezi energia proprie. Dar dacă în jurul tău e energie de bucurie, aia te încarcă, iar tu devii și mai pozitiv, și mai energic”, a mai spus Mirela Retegan.

Urmăriți interviul pe care Mirela Retegan i l-a acordat Gabrielei Buruian

 

X
X
X