Interviurile EBS | Paul Panait: „Nu cred că scena muzicală va avea mult de suferit, dar a fost o palmă această perioadă”

Cântărețul Paul Panait, fost membru al trupei Gaz pe Foc, a vorbit la EBS Radio despre cum va arăta scena muzicală în contextul pandemiei, dar și despre proiectele sale de viitor.

Paul locuiește acum în Toronto, Canada și a mărturisit că îi este dor de familia rămasă în România. În timpul perioadei de izolare artistul a compus și a reușit să rămână aproape de fani.

Mai jos puteți citi interviul pe care i l-a acordat lui Angel Rusu.

R: Cum a fost pentru tine perioada petrecută în izolare? A fost bună pentru creație sau din contră?

Paul Panait: Pentru mine această perioadă de izolare a fost, pot spune, foarte benefică, am stat, am făcut în fiecare săptămână live stream-uri din studioul meu „LIVE STREAM IN QUARANTINE”, am compus foarte mult și am stat mai mult timp cu soția și cu fetița noastră Lara.

R: Cum se pregătește Canada să reia activitatea artistică, ce perspective sunt pentru anul acesta?

P. P.: Aici, în Canada, pot spune că suntem în „delay” cu o lună și ceva față de Europa în ceea ce privește apariția Covid-19 și deocamdată în luna iunie nu sunt semnale de relaxare, așa că eu oricum îmi păstrez linia de live-uri împreună cu fanii mei de pe online, atât pe Facebook cât și pe Instagram.

R: Cum crezi că se va modifica scena muzicală în următorii ani?

P.P.: Legat de scena muzicală, nu cred că va avea foarte mult de suferit, decât ca a cam fost o palmă această perioadă. Pentru fiecare a fost o perioadă de a reflecta și de a-și da seama că viața e atât de importantă și de frumoasă și că trebuie să ne bucurăm de sănătate și de fiecare zi ce ne-a fost lăsată de Dumnezeu.

R: Dacă ar fi să faci un featuring online – cum se practică acum – cu ce artist ți-ar plăcea să faci asta ?

P.P.: Mi-ar plăcea un feat. cu Justin Timberlake și cu Robbie Williams.

R: Lucrezi la ceva piese noi? Pe când ne putem aștepta să auzim ceva nou de la tine?

P. P.: Lucrez împreună cu producerul meu Dj MaGnUm – cu care am și lansat primul single aici în Toronto, „Touch me” – la un nou single ce vreau să surprindă plăcut.

R: Ce-ți lipsește cel mai mult legat de România?

P. P.: Fiind artist, o fire mai sensibilă, e normal să îmi fie dor de țară, de bunicile mele pe care le-am lăsat acasă, dar în viață trebuie să îți urmezi visul care, de cele mai multe ori, înseamnă…sacrificii, sacrificii și iar sacrificii 😉 👍

Vă aștept aici. 

 

Ne poți asculta și aici: