Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Interviurile EBS | Șerban Doboși: „Înainte de 89 sportul era mult mai bine organizat decât acum”

Legendarul sportiv Șerban Doboși a rememorat momente reprezentative din cariera sa și a comentat rezultatele excepționale românești din tenisul de masă de astăzi.

Șerban Doboși și Tudor Runcanu în studioul EBS Radio. Foto: Cristi Popescu

 

Șerban Doboși este un legendar jucator de tenis de masa din Cluj, devenit după retragerea din cariera de performanță un reputat antrenor național.

El a participat la cinci Campionate Mondiale, deține cinci titluri naționale la individual, nouă la dublu, 13 titluri cu echipa națională și șase titluri balcanice.

Șerban Doboși a făcut și o scurtă radiografie a sportului sau a declinului sportului, în general, în ziua de astăzi.

„Înainte de 89, sigur mie nu-mi pare rău din anumite puncte de vedere, dar pentru sport au fost multe momente mai bune și era mult mai bine organizat decât acuma. Fiindcă acuma, oriunde te duci să faci sport trebuie părintele să scoată banul, să plătească. Și sunt situații în care unii, săracii, nu pot să plătească și sunt unii care sunt bogați, au o situație financiară foarte bună și atunci au anumite pretenții, nu vreau să le analizez, așa că astea toate la un loc deja duc la un declin al sportului, în general”, a spus la EBS Radio Șerban Doboși.

Urmăriți aici interviul pe care legendarul sportiv Șerban Doboși i l-a acordat lui Tudor Runcanu.

 

 

X
X
X