Interviurile EBS | Sergiu Biriș, fondatorul Trilulilu: „Ideea reprezintă foarte puțin din succesul unui start-up”

Antreprenorul clujean, Sergiu Biriș, fondatorul celebrului site Trilulilu, a vorbit la EBS Radio despre ce are nevoie un start-up în IT pentru a-și spori șansele de reușită.

Sergiu Biriș a povestit cum și ce s-a schimbat în domeniul online față de acum un deceniu, dar și despre noul său podcast dedicat antreprenoriatului în IT.

În acest context, el a explicat de ce anume are nevoie un start-up.

„Ideea, oricât de bună ar fi, reprezintă foarte, foarte puțin din succesul unui start-up. E nevoie de o execuție extraordinară și prin execuție mă refer la tot ce înseamnă start-up-ul respectiv. Adică trebuie să fie produsul făcut într-un anumit fel, trebuie să fie pus în piață într-un anumit fel, încât publicul căruia i te adresezi să înțeleagă beneficiile pe care acel produs le oferă”, a spus Sergiu Biriș.

El a vorbit și despre faptul că nu toată lumea trebuie să se facă antreprenor și că în domeniul IT nu e atât de ușor cum se vede din exterior.

„Din afară pare că toți oamenii sunt milionari în domeniul ăsta. Că au primit un milion de euro și s-au dus la mare în Ibiza. De fapt, lucrurile stau foarte diferit pentru că în momentul în care tu primești o investiție,  responsabilitățile tale cresc exponențial și orice investitor care îți dă oricât de puțin se așteaptă să-și multiplice investițiile”, a mai spus fondatorul Trilulilu.

Urmărește interviul integral pe care Sergiu Biriș i l-a acordat lui Angel Rusu.