Investitor nou în Parcul Industrial Tetarom I din Hoia

Unul dintre cei mai mari producători români de materiale și structuri pentru mobilier își deschide fabrică în Parcul Industrial din Hoia.

Noua clădire de birouri din Parcul Industrial Tetarom I.

 

Compania clujeană Salice ocupă noul spațiu în Parcul Indistrial Tetarom I în urma unei licitații publice. Compania își va desfășura aici activitatea de producție și depozitare, într-o hală cu o suprafață de peste 1.589 de metri pătrați.

În ceea ce privește noua clădire de birouri ridicată în Parcul Tetarom I cu fonduri europene, Tetarom S.A. a închiriat deja patru dintre etajele imobilului.

În perioada imediat următoare, compania Tetarom, al cărei acționar majoritare este Consiliul Județean Cluj, va organiza o nouă licitație pentru închirierea celorlalte spații disponibile, respectiv pentru hala în suprafață de 2.700 de metri pătrați și pentru restul de trei etaje din clădirea de birouri.

Recent, Tetarom S.A. a primit în administrare, din partea Consiliului Județean Cluj, patru imobile în suprafață totală de circa 9.800 de metri pătrați. Este vorba de două hale, o clădire de birouri și un sediu administrativ realizate în cadrul proiectului cu finanțare europeană destinat extinderii Parcului Industrial din Hoia.

„Parcurile industriale și-au dovedit de mult viabilitatea, acționând ca un catalizator al dezvoltării economiei clujene. E un nou exemplu legat de felul în care banii europeni aduc prosperitate în comunitate, când sunt folosiți în sprijinirea mediului de afaceri local”, a spus președintele CJ Cluj, Alin Tișe.

 

Ne poți asculta și aici: