Ioana Costaș, Institutul Francez din Cluj: „Carantina ne obligă să fim mai creativi și să ne redefinim metodele de lucru”

Ioana Costaș, directoarea Institutului Francez din Cluj, a vorbit la EBS Radio despre activitățile și proiectele instituției în vreme de pandemie.

„Avem aproape o lună de regim de telemuncă, iar carantina ne obligă să fim mai creativi și să ne redefinim metodele de lucru. Încercăm să extragem beneficii din această perioadă, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal”, a declarat, la EBS Radio directoarea Institutului Francez din Cluj.

Ioana Costaș a împărtășit ascultătorilor proiectele recente inițiate de Institutului Francez, și a făcut cunoscută modalitatea prin care aceastea sunt puse la dispoziția publicului iubitor de limba franceză.

„Trecerea în online a activităților noastre specifice a însemnat o provocare. Avem o ofertă nouă de cursuri pe care am lansat-o acum câteva săptămâni, aceasta derulându-se pe o platformă online unde propunem cursanților un model pedagogic personalizat deschis atât începătorilor, cât și celor avansați. Vorbim de o veritabilă soluție integrată de învățare a limbii franceze care cuprinde, printre altele, inclusiv un atelier de conversație cu vorbitori nativi de limbă franceză”, a declarat Ioana Costaș

Ascultați interviul integral pe care Ioana Costaș i l-a acordat Ancăi Brăsfălean.

 

Sursa foto: Facebook/Ioana Costaș