Keep Walking, noua piesă de la Moonlight Breakfast

După ce single-ul lor anterior, „Stop”, a înregistrat un succes internațional (fiind și una din cele mai apreciate melodii din campania #StaiLaRadio, la EBS Radio), duo-ul bucureștean stabilit în Viena, Moonlight Breakfast, vine cu o nouă piesă intitulată „Keep Walking”.

‘Keep Walking’ spune o poveste interesantă despre o tânără cu multă încredere în sine, care merge pe stradă întocmai ca un model de catwalk. Fata este cool ca înghețata și crede că este destul de drăguță pentru a fi fata de vis a tuturor. Mai târziu, ea recunoaște că nu va fi distrasă; va continua să meargă și să crească, în ciuda a ceea ce spun oamenii.

Într-un interviu acordat EBS Radio, Cristina, solista trupei, a dezvăluit cum a luat ființă noua piesă:
„Bazooka s-a trezit într-o dimineață pe la 4 și până m-am trezit eu a făcut piesa, de fapt. […] Mie mi s-a părut extraordinară, așa că pînă seara făcusem și înregistrasem deja piesa, a fost una din cele mai rapide compoziții ale noastre”

„Acest cântec a fost inspirat de mulți creatori talentați de conținut frumos care ne-au atras atenția, care ne-au distrat, distras și inspirat în ultimul an. Fie că este vorba de fashioniste sau de animalele lor de companie, de roller-skaterii care își fac numărul grozav sau de glumeți iubitori de distracție, am ajuns să scriem un cântec care credem că ar fi coloana sonoră perfectă pentru oamenii îndrăzneți, încrezători, inspirați și ludici ai internetului, care nu se lasă distrași din drumul lor, care continuă să meargă și care cred în ei înșiși, așa cum ar trebui să facem cu toții.” mai spun membri duo-ului despre noul lor cântec.

Ascultați integral interviul pe care Cristina i l-a acordat lui Angel Rusu despre piesa Keep Walking.

 

 

Ne poți asculta și aici: