La capăt de linie e un nou început. Și single-ul Om la lună, pe care formația îl lansează vineri la Cluj

Primul single de pe următorul album la formației Om la lună este, contrar titlului, despre încrederea în noi începuturi. Mai multe veți putea auzi și vedea la concertul pe care trupa îl  susține vineri la Cluj, însă până atunci Doru Pușcașu i-a povestit Ancăi Brășfălean cum au compus cântecul acesta (precum și celelalte nouă de pe următorul album). Mărturisește deschis că a scris sub influența poveștilor, așa cum trădează câteva expresii din text, mai ales pentru că, de când este tată, de atâția ani, consumă povești cot la cot cu băieții săi.

Și tot ca și în povești, fiecare test, fiecare capăt de linie este, de fapt, un nou prilej de a merge mai departe. Esențial este să realizezi că nu ești singur, că nimeni nu este singur. Asta ar fi chiar și misiunea formației, spune Doru. „Suntem o generație de salvatori și de salvați. Și pe rând jucăm rolurile acestea. Când suntem în picioare, când suntem în genunchi și avem nevoie, la rândul nostru, de ajutor sau putem la rândul nostru să ajutăm pe cel de lângă noi. Cred că asta-i misiunea noastră, dacă am putea să o scriem așa, în câteva cuvinte: să putem să ajutăm oamenii să meargă mai departe. Să-și explice niște lucruri, să înțeleagă niște trăiri, să accepte niște lucruri despre ei și să meargă mai departe cu deciziile pe care le-au luat, cu drumul lor, cu greșelile pe care le-au făcut și cu lucrurile frumoase care li s-au întâmplat.”

Deci, deși titlul nu sună optimist, mesajul este că la final de poveste tot mai rămâne ceva de povestit. Ascultați și povestea, și cântecul, în interviul de mai jos.

Ne poți asculta și aici: