Lucrările din centrul Clujului, pe ultima sută de metri. În Piața Lucian Blaga au fost trasate mai multe piste de biciclete

Lucrările de modernizare din centrul Clujului, care cuprind și Piața Lucian Blaga, sunt finalizate aproape în totalitate.

Potrivit primarului Emil Boc, stadiul acestora se apropie de 100%, dar firma care a executat lucrările va fi penalizată pentru întârzieri.

„Stadiul proiectului este aproape de 98% și chiar dacă termenul a fost depășit cu câteva zile, termenul era 1 decembrie, pentru acea parte pe care nu a terminat-o, va plăti penalități firma. Totuși, partea de carosabil a fost gata la timp și acum sunt aproape gata și trotuarele”, a spus primarul Emil Boc.

Pe lângă Piața Lucian Blaga, lucrările au mai inclus străzile Napoca, Emil Isac și primul tronson din Republicii. În aceste zone a fost lărgit spațiul pietonal, au fost amenajate piste de biciclete, a fost modernizat iluminatul public și au fost instalate stații de încărcare a mașinilor și bicicletelor electrice.

 

 

Ne poți asculta și aici: