Mickey, Șoricelul Bucătar: Spectacol muzical cu mascote, personaje și păpuși în Cluj-Napoca

Cei mici au acum ocazia de a se întâlni față în față cu îndrăgitele personaje Mickey și Minnie, care ajung la Cluj-Napoca duminică, 29 ianuarie, în cadrul unui spectacol muzical inedit organizat de Golden Party. 

Acum ai ocazia să îți întâlnești pe Mickey și Minnie, personajele favorite ale copiilor ,în cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

„Mickey și Minnie știu cât de important este micul dejun pentru a avea energie întreaga zi, așa că au pregătit pentru cei mici un spectacol muzical inedit. Alături de cele mai îndrăgite personaje, veți învăța retete delicioase, transmise prin cântec, dans și veselie. O să fie dezvaluit și ingredientul magic, necesar oricărei rețete reușite. Amplificăm misterul și cu un personaj pofticios, dar cam răutăcios care va fura tortul aniversar. Noroc cu Chase și Marshall care rezolvă problema și totul revine la normal în casa prietenilor noștri dragi!”, transmit organizatorii.

Totul se termină cu un program special de dans, pe care actorii GoldenParty l-au pregatit pentru cei mici – Mini Disco.

Informații despre spectacol

Locația: Cinema Marasti ,Str Aurel Vlaicu 3 , Cluj

Data: Duminica 29.01.2023 ora 11:00 si 17:00

Durata spectacolului: 50 minute

Scenariul: Sabina Arsenie si Bogdan Tudor

Regia: Sabina Arsenie

Coregrafia: Rares Valea

Producător: Golden Party

Spectacol pentru audiență (2-12 ani)

Bilete: www.eventbook.ro, casieria Cinema Florin Piersic , la sala  în ziua spectacolului, în funcție de disponibilitate

Rezervare/info: 0742422000

Preț bilet : de la 35 lei

 

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Atenție se fotografiază!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

 

Ne poți asculta și aici: