Minunile nu se fac cu bani, minunile se fac cu oameni! CFR Cluj organizează un meci caritabil pentru Alexandra, o fetiță care nu aude

Clubul CFR Cluj s-a alăturat unei campanii umanitare, menită să ajute o fetiță care are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

Alexandra este un copil care, din păcate, s-a născut cu o malformație rară. Ea nu are urechi, nici canale auditive și nici pavilioane. Pentru a putea auzi, Alexandra are nevoie de patru operații extrem de complexe care se pot efectua doar în Statele Unite ale Americii și care costă, în total, 200.000 de euro.

Pentru a o ajuta pe micuța Alexandra, campionii de la CFR Cluj s-au alăturat campaniei „Făuritorii de minuni” și vor organiza un meci caritabil.

Meciul împotriva echipei din Ucraina FC Karpaty Lviv, va avea loc sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 18.00, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Un bilet la acest meci va costa 5 lei și va putea fi achiziționat online, începând de mâine, de pe www.bilete.ro, iar sâmbătă de la casele de bilete de la Stadion. Toate încasările pe bilete pentru acest meci vor fi donate Alexandrei.

 

Ne poți asculta și aici: