Moonlight Breakfast a lansat single-ul Miss You. „Toți avem nevoie câteodată să ni se spună că totul va fi ok.”

Duo-ul românesc naturalizat la Viena, Moonlight Breakfast, a lansat zilele trecute prima producție muzicală din acest an, Miss You. Cristina si Bazooka preferă întotdeauna să opteze pentru un amestec surprinzător de lucruri. De data aceasta în prim-plan sunt sintetizatoarele dure combinate cu voci fine, ușor visătoare, toate completate cu un ritm dinamic și o atmosferă energică. Abordarea piesei e retro, dar producția este futuristă, iar rezultatul este unul grozav.

Iată ce spune trupa despre cântec:

„În orice caz, cu toții trebuie să auzim din când în când „Hei, totul va fi OK”. Refrenul „Miss You” cu siguranță definește bine ce am simțit cu toții în ultimii 2 ani. Ceea ce începe ca un cântec de dragoste ajunge să fie mult mai mult decât atât. Ar putea fi cu ușurință o melodie care rezumă ceea ce am simțit cu toții în această perioadă. Indiferent că e vorba de dor de cineva, de prietenii tăi, de conversațiile față în față, de dansul într-o cameră plină de oameni și lista poate continua. Deși refrenul pare melancolic, există o întorsătură pozitivă la sfârșitul melodiei.”

Ascultă Moonlight breakfast – Miss you!

Moonlight Breakfast este unul din cele mai bune produse muzicale de export pe care le-a dat România. Muzica lor este un mix urban, pe alocuri dur în sound, dar sofisticat, cu îmbinări de elemente specifice unor stiluri ca Dream Pop, Cosmic Disco, Electro, Beat, Nu-Jazz sau Swing. Toate aceste elemente au mereu un numitor comun: groove-ul, care e tot timpul prezent și foarte bine creat.
Cel mai recent album al lor, Affection, i-a introdus în iTunes US Top 100, Amazon Pop Charts și în SHAZAM US Charts, cu mai multe single-uri nr 1 în Hype Machine nr.1, adesea listate în categoriile Best Of The Week sau Future Hits.

Ne poți asculta și aici: