Napoca Avenue, locul în care vă puteți înconjura de artă, lucruri frumoase și speranță

O nouă ediție a evenimentului Napoca Avenue începe joi și propune iubitorilor de artă și tuturor celor care doresc să dezvolte noi abilități în domeniul artistic workshop-uri, webinarii și trei expoziții permanente.

Napoca Avenue începe la Căminul Subcultural, cu trei expoziții care abordează zone artistice diferite – fotografie, pictură și lucrări din sârmă, dar și două workshop-uri, de fotografie și copywriting. Evenimentele organizate în cadrul ediției de anul acesta vor continua zilnic până în data de 8 septembrie.

În acest an, Napoca Avenue propune iubitorilor de artă, dar și celor care doresc să dezvolte noi abilități în domeniul artistic 11 workshop-uri, webinarii și expoziții permanente semnate de Vladinsky, Vlad Braga și Paul Cristian Cordoș, care vor putea fi vizitate zilnic pe toată durata evenimentului, începând cu ora 15.00.

„Am simțit că îi datorăm mult ediției 2020 Napoca Avenue, dar mai ales oamenilor. A fost și este în continuare un an complicat, dificil pe plan mintal, motiv pentru care am decis să dăm evenimentului un sens dublu. Ne-am dorit să oferim, în aceste 6 zile, un spațiu în care oaspeții noștri să poată fi înconjurați de artă, de lucruri frumoase, de speranță, dar și să poată pleca cu ceva acasă. Mulți dintre noi ne-am descoperit pasiuni, înclinații, hobby-uri în ultimele luni, altora ne-au venit idei noi, pe care încă le coacem, temători să le dăm viață. Scopul Napoca Avenue din acest an e tocmai acela de a contribui la liniștea sufletului prin expozițiile prezente, dar și la hrănirea viselor, prin diversele ateliere tematice și discuții cu oameni care și-au construit un drum de succes”, arată membrii echipei Napoca Avenue.

Participarea la evenimentele din cadrul Napoca Avenue este gratuită, însă este condiționată de înregistrarea în prealabil a celor interesați.

Aceștia se pot înscrie aici pentru workshop-uri la care mai sunt locuri libere

Pe parcursul desfășurării Napoca Avenue 2020, respectarea măsurilor de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19 va fi obligatorie atât pentru public, cât și pentru invitați și echipă. Măsurile vor fi afișate în toate locurile de desfășurare.

Vezi și:

AUDIO | Napoca Avenue, locul de unde iubitorii de artă pot pleca acasă cu noi abilități și idei

 

Ne poți asculta și aici: