Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

Nunți ca-n filme. Tendințe pentru evenimentele din 2020

Nunțile cu decoruri desprinse din filme sunt în tendințe în acest sezon.

 

 

La Muzeul de Artă din Cluj se desfășoară în acest weekend un târg tematic în cadrul căruia designerii și furnizorii de servicii îi așteaptă pe viitorii miri cu oferte variate.  Cei interesați vor găsi aici piese vestimentare sau accesorii inspirate din filme sau povești.

 „Tema de anul acesta este inspirație din lumea filmului. Aici pot găsi foarte multe costume de mire, replici din filme celebre precum Great Gatsby sau alte filme clasice. Se observă și în tendințe o întoarcere în acel stil clasic la costumele pentru miri. O să fie și rochii foarte vaporoase, rochii inspirate și din basme, bijuterii extrem de prețioase. Mirii pot să găsească și pantofii Cenușăresei, o reinterpretare a acestora”, a declarat pentru EBS Radio Anca Gădălean, organizatorul evenimentului.

Pe lângă meniu, mirii trebuie să acorde importanță și gustărilor surpriză pe care le oferă invitaților, dar și decorațiunilor ori fotografiilor. Cabinele foto au devenit un accesoriu nelipsit de la orice eveniment.

 „Este o adevărată modă ca toate evenimentele să aibă cabine foto. Sunt diverse tipuri – de la selfie mirror la photobooth clasic sau o cabină foto 3D, care te pozează din mai multe unghiuri și ai impresia că ești într-un film. O altă tendință în ultimii ani sunt barurile tematice de mâncare și băutură: coffee bar, candy bar, cheese bar sau wine bar”, a mai spus Anca Gădălean.

 La târgul care se desfășoară de astăzi până duminică sunt prezente 130 de firme.

 

Ioana Pîrlea

 

Sursa foto: Facebook/Nunta la Palat

 

X
X
X