O nouă distincție pentru Primăria Cluj-Napoca – Premiul „Smart City Administration”

Performanțele și strategiile aplicate de Primăria din Cluj-Napoca, inclusiv în perioada pandemiei, au fost recunoscute și premiate și în cadrul Galei „The Diplomat-Bucharest”.

Accelerarea procesului de digitalizare, printre altele, a adus municipalității premiul „Smart City Administration”. Având în vedere faptul că trecem printr-o perioadă de pandemie, organizațiile și administrațiile locale au trebuit să se adapteze noii realități, .

„Pe lângă alocările pentru sănătate, asistență socială, sectorul cultural și alte măsuri importante, o modalitate necesară de răspuns rapid a fost și accelerarea procesului de digitalizare. Acum, Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția cetățenilor peste 250 servicii și proceduri online, pentru a diminua efortul și timpul petrecut pe drum sau în așteptare, precum și riscul în context pandemic. Pe lângă introducerea de noi proceduri și sisteme, precum Tichetul albastru, pe termen scurt avem ca obiectiv emiterea online a tuturor avizelor și autorizațiilor eliberate de instituție”, a spus primarul Emil Boc.

Premiul a fost decernat în cadrul galei care a avut loc online joi seara.

 

Ne poți asculta și aici: