O victorie și o înfrângere pentru U NTT Data la primul turneu din Divizia A1

Voleibalistele de la U NTT Data au înregistrat o victorie și o înfrângere în primele meciuri disputate în noul sezon al Diviziei A1.

La turneul de la Târgoviște, clujencele au fost învinse cu 3-0 de echipa gazdă, CSM Târgoviște, dar au câștigat, cu scorul de 3-2, partida cu CSO Voluntari.

„În primul rând vreau să felicit fetele pentru prestația lor din ambele meciuri având în vedere că echipa CSM Târgoviște este una dintre candidatele la titlu anul acesta, iar CSO Voluntari este una dintre echipele puternice ale campionatului. În confruntarea cu echipa ilfoveană concentrarea, ambiția si dăruirea ne-au ajutat să trecem peste momentele grele din seturile 3 și 4 și să câștigăm meciul. Felicit în mod deosebit pe tinerele Mara Dumitrescu și Maria Badea, care la 19 ani au debutat în prima divizie cu o prestație foarte bună, ceea ce ne dă speranțe îndreptățite pentru viitor”, a declarat antrenoarea clujencelor, Luminița Trombițaș.

U NTT Data va participa, în 6 și 7 noiembrie, la un nou turneu. Clujencele vor evolua, la Bacău, împotriva formației gazdă, Știința Bacău, și a celor de la FC Argeș.

 

Sursa foto: https://u-cluj.ro/

 

Ne poți asculta și aici: