Ora Pământului și vremea gătitului sustenabil, ca să ne fie de bine. Și nouă, și planetei

Modelele pe care le putem adopta pentru a găti sustenabil ne sunt foarte la îndemână. Sunt chiar bunicii noștri, spune Mihaela Sava, alias Prăjiturela, blogger culinar. Cu ocazia evenimentului Earth Hour, ea va vorbi vineri despre acest subiect într-un atelier online gratuit, în cadrul unei serii organizate de World Wide Fund for Nature pe tema protejării mediului.

În interviul pe care i l-a acordat Ancăi Brășfălean explică de ce bunicii noștri sunt modele bune în ceea ce privește gătitul sustenabil și ce ne costă să facem la fel. Dar și care sunt beneficiile. Iar pentru ca gătitul să fie și economic, Mihaela ne dă câteva ponturi. Un lucru este clar, lista de cumpărături trebuie să fie cea mai bună prietenă a unei gospodine.

Aflăm de la ea și despre o prejudecată pe care oamenii o au despre ce înseamnă să fii blogger culinar. Și aflăm care este rețeta care a făcut-o pe ea cunoscută la nivel național. Un exemplu excelent de rețetă prietenoasă cu mediul și extrem de simplă și rapidă, bineînțeles, așa cum își dorește tot omul.

Ne poți asculta și aici: