(P) Cauţi un cadou dulce de Crăciun? Cofetăria Lemnul Verde te poate ajuta!

Maeștrii cofetari de la Lemnul Verde lucrează în ritm susținut în aceste zile pentru ca familiile din Cluj, Dej și Gherla să aibă cele mai bune produse de coferărie și patiserie pe masa lor de sărbători.

Folosind rețete proprii, Cofetăria Lemnul Verde a ales pentru sărbătorile din 2022  cele mai gustoase prăjituri. De pe platoul cu prăjituri de casă Lemnul Verde nu vor lipsi prăjitura Kassandra, Nucă și cafea, Albinița, Snickers, Caramela, Camelia și Roberta. Mai mult, pe platoul de specialități Candy Bar veți găsi tarte cu lime, tarte cu zmeură, mini amandină, mousse de ciocolată și căpșuni și tarte cu morcovi.

Dar și celor care își doresc gustări sărate de sărbători, Lemnul Verde le oferă sărățele cu cașcaval și covrigei fragezi, care să bucure toată familia!

De aceste sărbători, Lemnul Verde oferă și platouri de aperitive care să pună un început bun meselor de sărbători.

Pe lângă prăjiturile de casă, gustările sărate și platourile pregătite special pentru sărbătorile din acest an, iată și cateva dintre produsele de top care vă așteaptă în toate cofetăriile din rețeaua Lemnul Verde.

Până în 19 decembrie puteți face precomandă cu produsele pe care vi le doriți de Crăciunul acesta. Se poate comanda completând formularul: https://lemnulverde.ro/comenzi-sarbatori/
De asemenea, comenzile se pot face și direct în locațiile Lemnul Verde:
📍 Piața Unirii, nr.4-5, Cluj Napoca – 0753 095680
📍 Iulius Mall, Cluj-Napoca – două locații – 0748 028 742
📍 Vivo! Cluj-Napoca – două locații – 0758 075 838
📍 Aushopping Iris, Cluj-Napoca – 0748 028 742
📍 Str. 1 Mai nr. 7, Dej – 0748 028 746
📍 Str. Hășdății nr.1A, Gherla – 0724 095 113

LEMNUL VERDE urează tuturor angajaților, clienților și colaboratorilor Crăciun fericit și un An Nou plin de succes! Vă mulțumim că ne-ați fost alături și să ne reîntâlnim cu bine în anul 2023!

Ne poți asculta și aici: