Perioada de înscriere la Gala de Excelență „10 pentru Cluj” a fost prelungită

Tinerii care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură sau la diferite competiții sportive, dar și profesorii lor, pot fi nominalizați pentru Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj”. Perioada de înscriere a participanților pentru cea de-a paisprezecea ediție a Galei de Excelență „10 pentru Cluj” a fost prelungită. Dosarele pot fi depuse până miercuri, 23 noiembrie 2022.

Gala de excelență „10 pentru Cluj” este un eveniment organizat de Primăria şi Consiliul local Cluj-Napoca, cu sprijinul mediului de afaceri şi al instituţiilor reprezentative la nivel local, prin care sunt premiaţi tineri merituoşi care au obţinut rezultate deosebite la învăţătură pe tot parcursul anului şcolar 2021-2022.

Poate să fie nominalizat orice tânăr cu vârsta cuprinsă între 3–18 ani, care a obţinut rezultate meritorii pe parcursul anului şcolar 2021-2022.

Recomandarea acestora poate fi făcută de către profesorii acestora sau decătre antrenori din cadrul activităților sportive. E vorba despre persoanele care cunosc activitatea celor nominalizați sau in extremis se poate face nominalizarea de către părinți. De asemenea, continuam tradiția nominalizării profesorului anului. Pot participa la acest titlu, atât profesorii copiilor înscriși în concurs cât și personalul didactic de predare din unitățile de învățământ. Jurizarea va avea loc în data de 5 decembrie, urmând ca gala să fie organizată tot în cursul lunii decembrie. Elevii vor primi atât diplome cât și premii, inclusiv premii în bani, a declarat pentru EBS Radio, Mirela Ogruțan, reprezentant birou mass media din cadrul Primăriei Cluj.

Dosarele se pot depune, de preferință online, după cum urmează:

– pe site-ul instituției: https://e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/

– pe adresa de e-mail registratura@primariaclujnapoca.ro, cu subiectul Gala de excelență „10 pentru Cluj”;

– fizic, în una din următoarele locaţii: Serviciul Centrul de Informare pentru Cetăţeni (registratura generală, str. Moţilor nr. 7), Primăria Gheorgheni (Aleea Băişoara nr. 4A), Primăria Mănăştur (str. Ion Meşter nr. 10), Primăria Iris (Piaţa Karl Liebknecht nr. 7-8), Primăria Mărăști (str. Porumbeilor nr. 41), Primăria Someşeni (str. Traian Vuia nr. 41), Primăria Grigorescu (str. Alexandru Vlahuţă nr. 46-47), Primăria Zorilor (str. Pasteur nr. 60).

Mai multe detalii despre înscrieri şi regulament AICI

Ne poți asculta și aici: