Podusele tradiționale românești sunt online. Livrăile se fac în Cluj-Napoca, Apahida, Baciu și Florești

Produsele tradiționale românești sunt la un click distanță. magazinprodusdecluj.ro este un nou proiet unic în țară și este lansat de Consiliul Județean Cluj.

magazinprodusdecluj.ro este o platfomă online unde găsiți deja produsele a 16 antreprenori clujeni. Aceștia oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi din lapte de oaie, preparate din carne, sucuri, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, dar și produse de igienă personală.

Ambalarea produselor se va face de către angajații Asociației Produs de Cluj, în două spații autorizate, prevăzute cu temperatură controlată, din cadrul Agro Transilvania, societate aflată sub autoritatea CJ Cluj.

Produsele pot fi vizionate și comandate pe magazinprodusdecluj. Pe lângă comanda pe care o puteți face online, cine nu are această posibilitate poate să își cumpere produsele dorite și telefonic, la numărul 0741.985.823. Comenzile se fac de luni până joi, între orele 10.00 și 16.00, iar acestea vor fi livrate în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 12.00-19.00, de către reprezentanții Asociației Produs de Cluj, iar plata se face online, cu cardul.

Livrările se fac în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Apahida, Baciu și Florești.

Ieri a fost deschis un alt magazin online, MadeInCluj.ro, care aduce laolaltă mici producători din județ.