Primul val de artiști anunțați la Untold. The Pussycat Dolls sau Iggy Azalea, vor concerta la Cluj alături de Martin Garrix și David Guetta

The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz sau Amelie Lens vor concerta pentru prima dată în România, la festivalul Untold.

„Cea de-a șasea ediție a festivalului Untold îi aduce pe cele 10 scene pe unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali ai momentului, dar și trupe legendare care s-au reunit și care fac sold out pe marile stadioane ale lumii. În premieră în România vor veni la Untold 2020 The Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Eric Prydz, Amelie Lens și Charlotte de Witte. De aseemenea, revin și primii 3 DJ ai lumii, Dimitri Vegas&Like Mike, Martin Garrix și David Guetta, alături de trupe sau artiști precum The Script, Above and Beyond, Afrojack, Steve Aoki, Lost Frequencies Live, Paul Kalkbrenne, Dub FX, Rudimental. Alți 200 de artiști urmează să fie anunțați”, arată organizatorii.

Trupa „The Pussycat Dolls” s-a reunit la sfârșitul anului 2019, după nouă ani de pauză, și a anunțat lansarea unui single de revenire, intitulat „React”.

Festivalul Untold va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 30 iulie – 2 august.

 

Sursa foto: Untold

Ne poți asculta și aici: