Live
EBS Radio cover
Cluj Sounds Better
EBS Radio

“Pune Reactorul pe roți”. Campanie lansată de artiștii clujeni

Artiștii de la spațiul cultural Reactor au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a cumpăra o mașină cu care să se poată deplasa la spectacolele din afara Clujului. 

În ultima perioadă, aceștia au fost prezenți în țară în cadrul mai multor proiecte comunitare, dar și la festivaluri. Iar autovehiculul cu care se deplasează în prezent trebuie înlocuit de urgență,  mai ales că decorurile folosite în spectacole au devenit și ele mai voluminoase.

“În ultimele deplasări în care am fost am văzut cum scoate fum, cum picură motorină, cum se oprește brusc și nu mai vrea să plece, cum nu se deschis ușile. Mașina a fost destul de forjată pentru că în ultimii ani activitatea de la Reactor s-a dinamizat foarte tare și sunt din ce în ce mai multe deplasări cu spectacolele. Recator are foarte multe producții, pe care am încercat să le ducem și în alte orașe, mai sunt și zonele rurale în care am ajuns în ultima vreme și apoi sunt foarte multe festivaluri la care suntem invitați. Și pentru că toate aceste spectacole au oameni și decoruri avem nevoie de un mijloc de transport”, a precizat actrița Oana Hodade.

Artiștii au nevoie de 35.000 de lei pentru noul autoturism și solicită sprijin pe o platformă online de strângere de fonduri.

 

Ioana Pîrlea

X
X
X